Artiști Știri Video

Videoclip nou, Umăr la Umăr – Cucerit

O piesă nouă și un clip extraordinar reprezintă modul meu perfect de a începe o nouă săptămână…  Am sărit ca ars, când am văzut pe telefon notificarea cu noul clip al celor de la „Umăr la umăr”. Am rezolvat rapid treburile casnice și am fugit la computer să ascult noua piesă a băieților.

Piesa sună absolut excepțional, este melodioasă, ușor de fredonat exact ce trebuie pentru o piesă de vară. „Cucerit” este un scurt dialog între omul simplu, care, în greutățile vieții îl descoperă pe Domnul Isus. Discret, Domnul își face simțită prezența în viața omului încercat de greutăți. Mai mult chiar de la prima întâlnire Domnul cucerește inima frântă prin „bunătate, blândețe, și sacrificiu…”

Regia videoclipului este semnată de Calim Timb, un talentat video editor, specializat pe realizarea de clipuri comerciale. Această colaborare între Călin Timb și Umăr la umăr pare a fi una de succes, întrucât a rezultat un videoclip simplu și original. Lucru destul de greu de realizat în aceste vremuri saturate de tehnologie și idei.
Videoclipul este o combinație între video clip și lyric video, însă cu un ușor element original. Veți vedea trupa interpretând piesa și lângă membrii trupei sunt afișate versurile piesei.

Vă las mai jos să vizualizați videoclipul cu pricina și Sper să vă placă noul videoclip „Cucerit” al băieților de la  Umăr la umăr și nu uitați să ne lăsați un comment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: