Review Video

(Post Update) – Premieră video: Tonea – You are the reason

Tonea Band a lansat azi un nou single, în limba engleză intitulat: You are the reason.
Piesa a fost lansată împreună cu un lyric video pe Youtube.

Zilele trecute am stat câteva minute la povești cu băieții de la Tone despre această piesă. Am aflat câteva lucruri interesante pe care vi le povestesc mai jos.

L-am pus pe Dumnezeu într-un tipar anume după care ne ghidăm. Dumnezeu e mai mult decât o formă, El nu este o religie. Dumnezeul căruia îi slujim este viață, pasiune, dedicare, rugăciune, bucurie, eliberare, vindecare, restaurare. El este un Dumnezeu divers.

Iată ce spun ei despre piesa You are the reason:

„Povestea piesei vine odată cu realitatea în care trăim zi de zi. Cu toții cred că avem motive, ambiții și lucruri care ni le dorim, după care ne zbatem zi de zi să le avem și uităm că toate aceste lucruri sunt lucruri trecătoare. Fiecare dintre noi avem un destin pe acest pământ, un scop, un motiv pentru care trăim sau viețuim. De aici și titlul piesei „You are the reason” – Tu Esti motivul.”

Dumnezeu e motivul a tuturor lucrurilor pe care le facem în fiecare zi din viața noastră. Eu este autorul vieții noastre și voia Lui vrem să o facem. Să trăiești pentru Dumnezeu nu înseamnă neapărat să mergi ls biserică, sau să te îmbraci la costum si să ai Biblia sub braț. L-am pus pe Dumnezeu într-un tipar anume după care ne ghidăm. Dumnezeu e mai mult decât o formă, El nu este o religie. Dumnezeul căruia îi slujim este viață, pasiune, dedicare, rugăciune, bucurie, eliberare, vindecare, restaurare. El este un Dumnezeu divers. Și noi am fost creați după chipul și asemănarea Lui, adică suntem diverși în cele din urmă. Aceasta este Frumusețea diversității.”

Vă invit să ascultați acest nou single semnat Tonea Band:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: