Știri

Snoop Doog lucrează la un album gospel

Dacă am fi fost DIGI24, probabil că această stire ar fi apărut pe banda galbenă, iar o duduie plină de falsă compansiune, aparent sigură pe ea, ar anunța că Snoop Dogg s-a pocăit. BREAKING NEWS!!! Cauza probabilă a pocăinței rapperului ar fi PSD și apoi știrea ar continua cu imagini despre cât de nasoală e România.

Bine că suntem doar un simplu blog și nu avem nevoie de Breaking news-uri pentru a comunica…. Oricum ar fi, trebuie să recunoașteți că este o informație cel puțin incitantă. Snopp Dogg să lanseze un album Gospel!?

Recunosc, că această știre mi-a răscolit amintirile din tinerețe și m-a făcut să mai ascult piese consacrate ale sale, cum ar fi: Still Dre. sau That’s my name. După ce deschideți Youtube-ul să ascultați piesele, haideți să citiți mai departe articolul meu.

Mama lui Snoop Dogg este creștină evanghelică, iar de curând Snoop Dogg a postat pe Instatgram un schimb de mesaje cu dânsa prin care îi spunea că va lansa un album gospel și că îi mulțumește pentru că l-a învățat cum să trăiască și să împărtășească Cuvântul. De asemenea în luna iulie, Snoop Dogg a postat un scurt teaser al albumului, care se va intitula Bible of Love. În această postare se poate auzi o piesă cântată împreună cu artistul gospel Fred Hammond, iar versul spune: A făcut-o pentru mine, o va face și pentru tine, acelasi Dumnezeu.

Lucrez la un album gospel. Am avut din totdeauna pe inimă un astfel de album.

a declarat Snoop într-un interviu la Radio Beats 1.

Pe lângă acest album gospel se pare că Snoop va mai participa și la un reality show al rețelei The Impact Networks. Show-ul va prezenta cum a luat naștere acest album și de asemenea va cuprinde mărturia personală și alte întâmplări care vor arăta măreția harului lui Dumnezeu în viața controversată a lui Snoop Dogg, a fost prezentarea apărută pe site-ul The Impact Netwroks.

Cu siguranță Domnul lucrează în viața lui Snoop Dogg și sunt sigur că Bible of Love va apărea cât de curând. Însă rămâne de văzut cum va fi primit controversatul rapper în comunitatea creștină, sau dacă va fi primit vreodată cu adevărat. Tot trecutul său îl va urmări probabil la fiecare pas, iar comunitatea creștină deja începe să își încarce muniția pentru atac.

Ce am putea face noi? Am putea asculta albumul și am putea să ne rugăm pentru Snopp Dogg, de ce nu să îi trimitem încurajări. Recitind rândul precendent trebuie să recunosc că sună a clișeu…

Acum ar fi fost partea în care ar trebui să pun o piesă reprezentativă a artistului… Însă nu sunt decis dacă să postez sau nu piesa. Am ceva în minte care v-ar putea răscoli sufletul. De ce nu ? Hai să vedem… Snoop Dogg – Murder was the case

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: