Artiști Muzică Știri

O scurtă sedință foto cu Profides

În luna septembrie urma să participăm la nunta unor dragi prieteni ai familiei noastre. Nunta urma să aibă loc în Alexandria… Deoarece mireasa este un fan înrăit al trupei Profides, am decis (împreună cu mirele) să îi facem o surpriză invitând trupa să cânte.

Deoarece Toni îmi este un foarte vechi prieten, am pus mâna pe telefon și l-am sunat. A fost bucuros de invitație, iar mireasa a fost și mai bucuroasă să îi vadă pe băieții de la Profides.

Pentru mine a fost de asemenea o mare bucurie să îi reîntâlnesc pe Profides, într-o formulă completă. La acest eveniment au venit împreună cu talentatul basist al trupei Robert Cîrtog. Din păcate însă, Robert locuiește în Anglia și nu mai face parte din componența trupei Profides.

Toni îmi este un foarte vechi prieten, pot spune că este un om cu totul deosebit și un om dedicat lucrării Domnului în București și în împrejurimi.

Am făcut o școală de muzică, m-am implicat în trupa de închinare a Bisericii, am început să compun, iar când a sosit vremea am început să strâng oameni talentați și pasionați în jurul meu pentru a-mi vedea visul împlinit, acela de a-I canta lui Dumnezeu într-o manieră profesionistă și plină de reverență și de a-i binecuvanta pe alții prin muzica

În urmă cu câțiva ani trupa Profides a trecut prin schimbări majore în componența membrilor, însă acum au ajuns la maturitate și au devenit o trupă matură.

Așadar, i-am reîntâlnit pe băieți la acest special eveniment. Imediat mi-a venit ideea să facem câteva fotografii când aveau pauză. Cu greu ne-am adunat și după multe întreruperi am reușit să închegăm câteva fotografii, decente.

Mai multe imagini găsiți pe pagina noastră de Instagram.

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: