Muzică

FF5 – El Compadre

Odată cu lansarea acestui nou mini album, El Compadre, pentru Family Force 5 începe o nouă eră. După ani grei încercați de dificultăți în colaborarea trupei cu casele de discuri, în sfârșit frații Jacob și Joshua Olds au găsit o cale de a duce mai departe atitudinea Family Force 5. Astfel că odată cu El Compadre trupa este redenumită în FF5 și îi va avea în componență doar pe cei doi frați Jacob și Joshua.

Așadar noul album al trpei FF5 este intitulat El Compadre și reprezintă primul proiect de relansare al trupei. Aparent este un proiect ce ar aparține pop-ului. În realitate este un stil pop proaspăt cu puternice influențe funk. Piesele revigorante și plăcute la ascultat… exact ce trebuie pentru o plimbare de primăvară sau când ești la volan.

Din punct de vedere spiritual, eh, albumul păstrează trendul actual de a evita compozițiile directe care să conțină numele Domnului. După cum știți Family Force 5 nu a fost neapărat percepută ca o trupă foarte spirituală. Însă în compozițiile lor au lansat cateva piese extraordinare, dintre care vă reamintesc Super hero, în care Domnul Isus este comparat cu un Super Erou. După cum spuneam FF5 va păstra aceiași abordare de a compune și lansa compoziții, cu mesaj curat și cu mesaj general.

Într-un exemplu mai forțat aș zice că piesa Out of this world transmite un mesaj direct de glorificare a Domnului

Maybe this could be supernatural / Zero gravity, it’s so magical / Feeling my heartbeat three-dimensional / I’ll go anywhere You go.”

Piesa mea preferată de pe acest album este This is my year. Piesa vine cu un sound ce aduce a hit european în loc și l-aș încadra în categoria chill.

Vă recomand acest album, pentru că prezintă un sound revigorant, foarte plăcut de ascultat. Trebuie neapărat să aveți acest album.

Evident, El Compadre este disponibil în toate mediile de distribuție muzică: Deezer, Google Play, Tidal, etc.

Pe final vă las cu piesa mea favorită, FF5 – This is my year.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: