Review

B L’Attitude – Elevated love feat. Jared Mason

Săptămâna aceasta a început în forță. Site-urile de muzică creștină din SUA au promovat agresiv trupa B L’Attidude cu al lor album nou Elevated Love. Nu vă panicați nici eu nu am auzit de B L’Attitude până acum. Stilul muzical al B L’Attitude este ceva mai deosebit și se numește symphonic rap. Ceea ce nu e rău deloc… teoretic. Ascultând albumul am fost șocat… încât am decis să scriu despre ei din răutate.

După câteva audiții am realizat, cu bucurie, că acesta este cel mai slab album din acest an. Sună ieftin și parcă e făcut de niște copilași care vor să învețe rap. Da, da RAP!. Revenind, RAP-ul pe acest album sună a DJ Bobo, din tinerețea mea. Ahh, iar interpretarea de rap a solistului este atât de slabă încât îl poți simți cum rămâne fără aer sau ratează silabe.

 

Deși mi-aș fi dorit să fiu rău până la capăt nu am cum să nu recunosc că albumul te prinde. Cumva reușește să transmita o energie care te va face să zâmbești și să îl mai asculți de câteva ori.

 

Și acum piesa de referință, care se numește Elevated Love. Pentru aceasta au lansat și un videoclip, oficial. Aceasta este și prima piesă de pe album, iar când am ascultat-o am avut impresia că ascult un feature dintre DJ Bobo și L.A, fără acordeon. Prin urmare Elevated Love are un sound de manea și cu o nefericită interpretare de rap. Cu toate acestea este o piesă veselă și plină de energie și DA! am ascultat-o de vreo 20 de ori.

 

Ne oprim acum la videoclipul piesei Elevated Love. Videoclipul este un material didactic în cazul în care doriți să vă apucați de filmat… Să vedem de ce.

În primul rând nu înțeleg de ce aduni un grup de copilași pentru figurație în videoclip, iar apoi duci acești copilași să filmeze printre tomberoane de gunoi:

Urmează câteva cadre dintr-un decor ce pare a fi din vestul sălbatic, însă când camera se ridică Supriză! avem în cadru 2 mașini:

Gata mă opresc aici și concluzionez că albumul Elevated Love este un album comercial, poate prea comercial…

Cu toate acestea însă veți vedea că o să vă capteze și o să îl tot ascultați.

 

Vă las să vizionați videoclipul piesei Elevated Love:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: