Artiști Noutăți

Album nou, Emma Repede – Noul Ierusalim

Noul Ierusalim este un album nou, tradițional, ce cuprinde câteva compoziții proprii ale Emmei Repede dar și imnuri vechi. Din punctul meu de vedere este un album interesant, dar care se păstrează în zona sigură a tradiționalului. Cel mai probabil ascultătorii Emmei Repede vor avea ocazia să asculte piesele de pe albumul Noul Ierusalim în biserică.

Ascultând albumul de câteva ori pot spune că are o structură relativ neuniformă. În primul rând nu veți găsi o legătură directă între titlul albumului și mesajul pieselor de pe album. Noul Ierusalim, reprezintă o piesă de pe album fără a avea vreo legătură ce restul pieselor. Lucru care te face să te întrebi de ce oare a fost ales acest nume: Noul Ierusalim? În al doilea rând, structura neuniformă a albumului, se evidențiază și prin mesajul pieselor. Astfel că pe album vom regăsi de la imnuri creștine până la piese specifice anumitor sărbători, cum ar fi Paștele. Noul Ierusalim aduce mai mult cu o colecție de piese preferate ale solistei, decât un album cu compoziții personale.

Am spus mai sus că Noul Ierusalim este interesant, chiar dacă este un album tradițional. Vocea interesantă a solistei crează elementul surpriză al albumului. Emma Repede reușește să interpreteze într-un mod original fiecare piesă astfel reușind să salveze albumul din monotonia stilului tradițional.

Pe final, cel mai probabil așteptați un verdict asupra albumului. Ei bine, în primul rând, nu sunt un mare admirator al stilului tradițional (vom vorbi despre acest subiect într-un articol viitor) de aceea mi-e greu să mă pronunț.

Din punctul meu de vedere și din păcate pentru potențialul solistei, mă văd nevoit să spun că este un album din marea mulțime de albume tradiționale. Totuși vă recomand să îl ascultați cel puțin odată și apoi să ne lăsați un comentariu la acest articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: